26.10.10

Canlı canlı

Show Tvde bir yarışma başlamış. Bir çift avukat da yarışmacı olmuş. Sözde bilgi yarışması. İki gündür sinirlene sinirlene izliyorum.
Özet geçeyim...
Alcapone'u Suç ve Ceza'daki ana karakter sanıyorlar. Ceza Hukuku hocaları okuyun demiş, bunlar okumamış o yüzden pişmanlık duyuyorlar. Okusalar adamın niçün hapse girdiğini bilip 1 trilyon kazanacaklar çünkü...
Çin'in 2. Dünya Savaşına katılıp katılmadığını sorguluyorlar. Hatta "Kore şehitleri 2. Dünya Savaşında değil miydi?" sorusuyla beni benden alıyorlar. Ben de avukat oldukları için izzetinefsin ne demek olduğunu bilmelerini bekliyorum. Oysa "ilanihaye"yi "ilahinaye" diye okuyorlar!

3 yorum:

doli incapax dedi ki...

hangi gün bu? bir kaç bölüm sarkan yarışmacılar mı var? merak içindeyim, acil cevap :)

AluminyumFolyo dedi ki...

hahah... dün de gördüm bugün de vardı. canlı para galba adı. şov habere baksan bile görürsün reklamını yapıyolar. dün gecenin körüne kalınca iki sorudan sonrası bugüne sarktı. bugün hepsini izlemeye sabredemedim ama. yutüpten filan bul ve ilk bölümün sonunu izle allaşkına! ciddi ciddi alkapon tartışılıyo :)

Adsız dedi ki...

sinirlene sinirlene izliyorsan niye izliyorsun ki? ben de buna sinirleniyorum. insanın kendi dünyasını güzelleştirmesi veya çirkinleştirmesi elinde değil mi? hem sen de al capone'u birleşik yazmışsın, buna da kıllanabiliyorum.